26 januari 2022

Leuke cadeau’s voor een 16 jarige

2 min read

Herken jij ook mijn probleem? Ieder jaar weer vind ik het lastig om een leuk cadeau voor mijn dochter te vinden. Ik zie een algemene trend dat ‘kinderen’ steeds meer zelf kunnen kopen, waardoor een verjaardagscadeau kopen steeds lastiger is. Mijn dochter Demi wordt volgende maand 16 jaar en heeft eigenlijk alles wat haar hartje begeert. Toch heb ik wel wat leuke ideeën die ik met je wil delen. Misschien heb je er iets aan!

Scooter of brommer

Thuis vinden wij 16 jaar en 18 jaar hele bijzondere leeftijden. Er gaat als je 16 wordt echt een wereld voor je open. Toen ik vroeger 16 werd mocht ik van mijn vader een brommer uitzoeken en deze traditie wil ik ook doorgeven. Mijn dochter mag dus een scooter uitzoeken. Naast dat het leuk is, is het ook nog eens handig in de stad. Wij wonen in Almere, dus door te zoeken op ‘Scooterwinkel Almere’ kwam ik bij Robert de Vries Tweewielers uit. Ik twijfel alleen nog of ik kies voor een AGM scooter of een Peugeot scooter. Heb jij nog aanbevelingen? 

Een weekendje weg

Je dochter zal door haar puberteit waarschijnlijk niet met jou de winkels in en gaat liever shoppen met vriendinnen. Toch zal je merken dat als je samen met haar een weekendje weg gaat, dat jullie naar elkaar toegroeien. Boek een weekendje weg in Nederland, of als je meer te besteden hebt ga je op stedentrip. Samen naar Barcelona, Milaan of Parijs.

In een volgende blog kom ik met meer tips. Heb jij nog leuke toevoegingen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *