26 januari 2022

Tips voor een origineel huwelijkscadeau

2 min read

Hoe leuk is het als je beste vriend/vriendin gaat trouwen of misschien wel een familielid? Het is je uitgelezen kans om het bruidspaar eens flink te verrassen met een leuk huwelijkscadeau. Maar dit kan best wel lastig zijn, omdat je niet zeker weet waar het bruidspaar op zit te wachten. Er zijn een aantal richtlijnen die jij kan aanhouden, waardoor jij een perfect huwelijkscadeau scoort waar iedereen blij mee is! 

Verlanglijst

Voordat je je hoofd gaat breken over mogelijke cadeaus, is het handig om na te gaan of het bruidspaar niet en verlanglijstje heeft. Meestal geef je als je gaat trouwen de bezoekers een aantal tips voor cadeaus die je graag zou willen hebben. Dit bespaart weer een hoop tijd en zorgen, want zo weet je precies waar je naar moet zoeken én dat het cadeau in de smaak valt.

Accessoires voor in huis  

Leuke spulletjes voor in huis vindt iedereen leuk en is ook een nuttig cadeau. Vermijd hierbij wel het ouderwetse peper en zoutstel. Denk eerder aan luxe cadeaus die kamers in huis kunnen omtoveren tot een luxe hotel of spa. Over het algemeen weet je natuurlijk wel hoe het huis eruit ziet van het bruidspaar, dus probeer de accessoires hier ook op af te stemmen. Zoek naar accessoires van dezelfde kleuren en/of materialen.

Groepscadeau

Het voordeel van een groepscadeau is dat je meer budget hebt om te besteden. Zo kun je een iets duurder cadeau uitzoeken voor het bruidspaar waar ze anders zelf voor hadden moeten sparen. Probeer na te vragen wie er allemaal mee willen doen. Weet je niet wie er uitgenodigd zijn voor de bruiloft? Kijk dan of je contact kan opnemen met een ceremoniemeester of wedding planner. Zo hoef je ook niet alleen te verzinnen wat leuk is om te geven, maar kun je alle koppen bij elkaar stoppen en brainstormen over een fantastisch huwelijkscadeau.

Foto:

https://www.pexels.com/nl-nl/foto/blauw-bloem-boog-cadeaus-264787/