26 januari 2022

Uw auto online verkopen tegen de hoogst mogelijke verkoopprijs

2 min read

Auto verkopen particulier tegen de hoogst mogelijke verkoopprijs? Bynco maakt het mogelijk. Wanneer u uw auto wil verkopen wilt u daar een zo hoog mogelijk bedrag voor terug ontvangen. Maar weet u zelf hoeveel u kunt vragen voor uw auto en heeft u bewijs dat uw auto 100% in orde is? Auto verkopen particulier via Bynco biedt u deze service volledig online.

Waardebepaling na keuring door onafhankelijk expert

Wanneer uw auto volledig is nagezien door een expert wordt samen met Bynco een reële verkoopprijs bepaald. Mocht u deze toch te laag vinden dan kunt u er alsnog voor kiezen om de auto op een andere wijze particulier te verkopen. Wel mag u dan het rapport van de expert behouden. Hier heeft u immers voor betaald. Bovendien zult u met dit rapport in handen een hogere prijs voor uw occasion kunnen vragen omdat u kopers kunt garanderen dat de auto 100% rijklaar is. Gaat u akkoord met de bepaalde verkoopprijs dan neemt Bynco u vanaf dat moment veel werk uit handen. De expert heeft bij het keuren van de auto alvast professionele foto’s gemaakt die gebruikt worden in verkoop advertenties die Bynco voor u plaatst. Mochten er potentiële kopers komen die meer willen weten over de auto dan kunnen ze daarvoor terecht bij Bynco. Ook na kantooruren en in het weekend. Bynco stuurt alleen zeer geïnteresseerde kopers door naar u.

Auto definitief verkocht

Wanneer Bynco een koper heeft gevonden regelt u vervolgens zelf de administratie met de koper op de plek en tijd wanneer u dat wenst. Dat kan thuis of op één van de 750 kentekenloketten. De administratie regelt u direct met de koper en bij vragen kunt u te allen tijde terugvallen op de service van Bynco. Veilig en vertrouwd dus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *